Huom!

Tiedot ovat henkilön itsensä ilmoittamia. Suomen Lääkäriliitto ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai paikkansapitävyydestä.

Henkilötiedot

21.07.2021

Sari Huikko-Tarvainen


Ikä
52 vuotta
Kielitaito
Suomi, Englanti
Erikoisala
Ihotaudit ja allergologia
Oppiarvo
LL (1996), EL (2003)
Yksityislääkäri
Päätoiminen
Erikoisosaaminen
Luomitarkistukset, akne, ruusufinni, ihottumat, koepalatutkimukset ihosyöpäepäilyistä ja ihomuutoksista, ihonpientoimenpiteet (iholuomienpoistot, rasva-ja varsiluomien poistot), kryo-hoito (aurinkokeratoosit, ihosyylät, rasvaluomet), liikahikoilu.

Vastaanotto 1

02.02.2021

Iholääkäripiste, Jyväskylä keskusta

Idankuja 3
40100 Jyväskylä

Ajanvaraus

Ihotautilääkärin vastaanoton ajanvaraukset puhelimitse ma-pe: 040 8221 250. Ihotautien ja allergologian erikoislääkärin vastaanotto sijaitsee Iholääkäripisteessä Jyväskylän keskustassa (Idankuja 3, 40100 Jyväskylä) Carisma-korttelissa Tietous-rakennuksessa, joka on Jyväskylän kaupungin kirjastoa vastapäätä. P-Gygnaeus-parkkihalli on heti Idankujan ulko-oveamme vastapäätä. Sisään parkkihalliin ajetaan korttelin toiselta puolelta (Vapaudenkatu 35, 40100 Jyväskylä). Parkkihallista pääsee rappuja pitkin suoraan Idankujalle lähes ulko-oveamme vastapäätä ja hissi löytyy parkkihallista myös. Hissillä parkkihallista ulostulo-ovi on Vapaudenkadullepäin eli parkkihalliin sisäänajon puolella. Idankuja on korttelin sisäpihankatu, jolle ei voi parkeerata autoa, mutta korttelin ympäri (Cygnaeuksenkatu-Vapaudenkatu-Vaasankatu) löytyy runsaasti kadunvarsiparkkitilaa. Myös bussipysäkit ovat ihan vieressä Gygnaeuksenkadulla Jyväskylän kaupungin kirjaston kohdalla sekä Vapaudenkadulla.

puh: Ajanvaraukset:ma-pe 0408221250

Vastaanoton muut tiedot

Olen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja hoidan kaikenikäisiä ihotautipotilaita. Ihotautilääkärille voi hakeutua missä tahansa ihoon liittyvässä oireessa tai huolessa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

puh: 040 8221 250

http://www.etsilaakari.fi/person/show/id/3893/person/Sari+Huikko-Tarvainen

 

Hinnasto

Olemme ihotautien erikoislääkäripalveluita tuottava Iholääkäriasema ja täten erikoislääkärin vastaanottopalvelut ja toimenpiteet kuuluvat Kelan sairaanhoitokorvausjärjestelmän piiriin. Erikoislääkärin vastaanotto (enintään 30min):156,50€, mistä potilas saa KELA-korvauksena 16,50€ ja näin vastaanoton hinnaksi potilaalle jää 140€. Toimenpiteet eivät sisälly vastaanottokäyntien hintaan. Toimenpiteiden hinnat määrätyvät erilaisten toimenpiteiden mukaan ja täten KELA-korvauksen määrä riippuu suoritettavasta toimenpiteestä.

Käyntihinnat

AikaHinta
30 min156,50€ (-Kela-korvaus -16,50€):140 €

Toimenpiteet ja tutkimukset

NimiKokonaishinta-arvio euroa
(sisältää lääkärinpalkkion ja mahdolliset laitososuudet)
Toimenpiteiden hinnat määräytyvät erilaisten toimenpiteiden mukaan.
Toimenpiteet eivät sisälly vastaanottokäyntien hintaan.
 

Vastaanotto 2

19.07.2020

Seppälääkärit, Jyväskylän Seppälä

Ahjokatu 11
40320 Jyväskylä

Ajanvaraus

Ihotautilääkärin vastaanoton ajanvaraukset Seppälääkäreihin puh: 014 577 0100. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. Olen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja hoidan kaikenikäisiä ihotautipotilaita. Erikoisosaamiseni piiriin kuuluvat mm. seuraavat ihosairaudet: Ihon luomitarkistukset. Akne, ruusufinni, atooppinen ihottuma, psoriasis, punajäkälä, erilaiset ihottumat, ihon kutinat, ihon syylät, kynsisairaudet. Lasten ihomuutokset ja ihottumat. Koepalatutkimukset ihomuutoksista ja ihosyöpäepäilyistä. Ihosyöpien sekä ihosyöpien esiasteiden (esim. aurinkokeratoosien) diagnosointi ja hoito (laajemmat leikkaushoidot kuuluvat kirurgialle). Ihon kryo-hoidot (aurinkokeratoosit, rasvaluomet ja ihon syylät). Ihon pientoimenpiteet (iholuomien poistot sekä rasva- ja varsiluomien poistot). Botox-hoidot kainaloiden liikahikoilussa.

puh: 014 577 0100

https://seppalaakarit.fi/henkilokunta/huikko-tarvainen-sari/

Vastaanoton muut tiedot

Olen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja hoidan kaikenikäisiä ihotautipotilaita. Ihotautilääkärille voi hakeutua missä tahansa ihoon liittyvässä oireessa tai huolessa.

https://seppalaakarit.fi/asiantuntijat/huikko-tarvainen-sari/

 

Hinnasto

Toimenpiteet eivät sisälly vastaanottokäyntien hintaan.Toimenpiteiden hinnat määräytyvät erilaisten toimenpiteiden mukaan.

Käyntihinnat

AikaHinta
https://seppalaakarit.fi/henkilokunta/huikko-tarvainen-sari/

Toimenpiteet ja tutkimukset

NimiKokonaishinta-arvio euroa
(sisältää lääkärinpalkkion ja mahdolliset laitososuudet)
Toimenpiteiden hinnat määräytyvät erilaisten toimenpiteiden mukaan.
Toimenpiteet eivät sisälly vastaanottokäyntien hintaan.